Tafels - Stoelen - Banken - Parasols - Ligbedden - Loungesets - Tuinitems

Jaarlijks maken wij een selectie uit het beste meubilair voor tuin, terras en zwembad. Ondertussen hebben we een uitgebreide collectie exclusief en sfeervol tuinmeubilair: van aluminium+hout, RVS, wicker tuinmeubelen en loungesets tot een grote collectie parasols. De diverse meubels zijn zodanig tijdloos, dat je alles perfect met elkaar kan combineren. Je vindt hier ongetwijfeld dé oplossing voor je tuin, terras of poolhouse!

Stijl én kwaliteit zijn uiterst belangrijk, ongeacht of de meubelen nu binnen of buiten staan. Bij INEXTIRIO zijn de klanten, collecties en details prioriteit.

Het voorbije jaar zagen we onze inspanningen dan ook bekroond bij professionele relaties.

We hebben ondertussen meer dan 200 kwaliteitsmeubelen in ons gamma en staan vooral gekend voor onze teakmeubelen. Bij het selecteren van het hout, hebben wij veel aandacht voor ecologie en duurzaamheid.

Jaarlijks bieden we met INEXTIRIO unieke tuinmeubelen aan. De tuinmeubelen zijn heel variërend in design, prijs en grootte. Door onze exclusiviteit voor de Benelux, kan je ons assortiment high end tuinmeubelen in geen enkel ander verkooppunt aantreffen. Ons assortiment is heel veelzijdig: van strakke, doorleefde of geborstelde tot klassieke tuinmeubelen. Elke collectie heeft dus zijn eigen karakter en modellen.

Materialen met karakter. Daar kiezen we bij INEXTIRIO voor. Onze materialen gaan van teak, RVS, aluminium, keramiek en wicker. Dit alles kan je eindeloos combineren met bijhorende kussens en accessoires. Je kan alles zelf kiezen naar persoonlijke smaak of voorkeur.

Teak is een soort hout die van nature een hoog oliegehalte heeft. Daardoor is de kans op rotting door extreme weertypes onbestaand. Dat is ook de reden waarom het dé favoriete houtsoort in de scheepsbouw is. Ook als timmerhout voor buitenmeubelen is het dé nummer één. Door het ultraviolette spectrum in zonlicht verweert teak geleidelijk tot gesofisticeerd zilvergrijs.

Handmatig vlechtwerk uit duurzame kunststofvezel:

Het gevlochten buitenmeubilair bestaat uit een kunststofvezel dat kleurvast en waterproof is, en bovendien tegen extreem sterke zon kan. Ieder meubel wordt met de hand rond een aluminium omkadering geweven. Het gevlochten meubilair is quasi volledig onderhoudsvrij.

Roestvrijstaal en aluminium:

Het staal dat we met INEXTIRIO gebruiken is er van 316 extreem hard outdoor kwaliteit en gegarandeerd roestvrij. De aluminium meubelen bevatten geen teruggewonnen materiaal. Daarnaast wordt het chemisch gereinigd en krijgt het een poedercoating tegen oxidatie. De stoffen bespanningen worden gemaakt van Textiline® en worden geweven met niet-rekbare polyestervezel met PVC-coating. Deze stof is sterk, schimmel- en brandvertragend én onderhoudsvriendelijk.

Wil je graag nog meer productinformatie en advies maar leer je ook graag tips & tricks, schrijf je dan snel in voor één van onze roadshows in jou buurt en geniet van tal van voordelen

INEXTIRIO, dé VIP meubel roadshow met een collectie van streng geselecteerde kwalitatieve binnen en buiten meubelen, slaapcomfort en decoratie aan zeer scherpe prijzen.

 • Professioneel advies
 • GRATIS levering én plaatsing
 • Scherpe prijs- kwaliteitsverhouding
 • 100% tevredenheid
 • Ontvangst met een hapje en een drankje
 • Geen lange files
 • Geen dure parkeerplaatsen
 • Geen compromis op kwaliteit
 • Na registratie ontvangt u een GRATIS GOODBIEBAG* bij het verlaten van de roadshow.

Enkele getuigenissen:

Johan & Jill uit Vilvoorde

Johan & Jill uit Vilvoorde

"De informatie en het advies heeft ons niet alleen geholpen maar heeft ook onze manier van slapen veranderd, we zijn echt dankbaar!"

John en Martine - Bree

John en Martine - Bree

"Na heel lang zoeken naar een kwalitatief salon vonden we hier de kwaliteit die we zochten, een jaar later zouden we niets anders meer willen!"

Stein, Elke, Maxime en Amber - Ieper

Stein, Elke, Maxime en Amber - Ieper

"Met jonge kinderen zochten we meubelen die gemakkelijk zijn in onderhoud, door het juiste advies en nuttige tips heb ik vandaag 2u minder werk in het huishouden en dat maakt ons allemaal blij!"

INEXTIRIO

by OceanOne bvba

 • Facebook Clean
 • Twitter Clean
 • Pinterest Clean

We Accept

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

© 2019 by Just Say Yes bvba - www.jsy.be