Lattenbodems - Boxsprings - Matrassen - Hoofdkussens - Donsdekens - Bedlinnen

Als expert in slaapcomfort bieden wij steeds een exclusief en uitzonderlijk prijsvoordeel op zowel bedden, boxsprings, hoofdborden, matrassen, hoofdkussens, donsdekens en bedtextiel. 

Onze jarenlange ervaring biedt mogelijkheden om je een goede slaaphouding en heerlijk slaapgevoel te bezorgen.

Ga dus niet over één nacht ijs bij het kiezen van je matras.

‘De Slaapraad’ uit de slaapcomfortsector zegt dat een matras na 10 jaar absoluut aan vervanging toe is. Dankzij enkele studies weten we dat er wel degelijk een verband is tussen de kwaliteit van je slaapsysteem en die van je slaap. Een goede matras is van groot belang voor een optimale slaaphouding.

Ook je bedbodem moet in orde zijn. Onze slaapexperten ontwerpen, onderzoeken, testen en sturen constant bij om jou een goede nachtrust te bezorgen.

Luister naar je lichaam!

 

Dankzij onze jarenlange ervaring, bieden wij mogelijkheden tot een goed slaapgevoel en een goede slaaphouding. Dat komt dankzij een optimale ondersteuning, een uitgebalanceerde tegendruk en de juiste keuze in materiaal, zowel bij matrassen, boxsprings, lattenbodems en hoofdkussens.

Een goed hoofdkussen verlicht nek- en rugpijn, bevordert je nachtrust en helpt je om uitgerust en fris aan je dag te beginnen. Het perfecte kussen is niet noodzakelijk duur, dun of dik. Veel hangt af van de persoon die erop slaapt.

 

Iedereen heeft een ander lichaam en andere slaapgewoonten.

Het is de combinatie van allerlei elementen die de sleutel vormt tot het vinden van het voor jou perfecte kussen. Laat je zeker adviseren, want een ongemakkelijk hoofdkussen kan je behoorlijk wat slapeloze nachten bezorgen!

Bij INEXTIRIO bieden wij tegenwoordig ook hoeslakens, dekbedovertrekken en andere beschermingen voor je bed aan. Daarbovenop hebben we jaarlijks ook een unieke collectie bedtextiel conform aan onze visie van het prijs/kwaliteit voordeel. Onze partner maakt al vier generaties lang donsdekens op ambachtelijke wijze. Onze selectie wordt helemaal op maat gemaakt. De donsdekens en andere donsproducten zijn in verschillende kwaliteiten leverbaar en uitsluitend verkrijgbaar via onze vertegenwoordigers.

Wil je graag nog meer productinformatie en advies maar leer je ook graag tips & tricks, schrijf je dan snel in voor één van onze roadshows in jou buurt en geniet van tal van voordelen

INEXTIRIO, dé VIP meubel roadshow met een collectie van streng geselecteerde kwalitatieve binnen en buiten meubelen, slaapcomfort en decoratie aan zeer scherpe prijzen.

 • Professioneel advies
 • GRATIS levering én plaatsing
 • Scherpe prijs- kwaliteitsverhouding
 • 100% tevredenheid
 • Ontvangst met een hapje en een drankje
 • Geen lange files
 • Geen dure parkeerplaatsen
 • Geen compromis op kwaliteit
 • Na registratie ontvangt u een GRATIS GOODBIEBAG* bij het verlaten van de roadshow.

Enkele getuigenissen:

Johan & Jill uit Vilvoorde

Johan & Jill uit Vilvoorde

"De informatie en het advies heeft ons niet alleen geholpen maar heeft ook onze manier van slapen veranderd, we zijn echt dankbaar!"

John en Martine - Bree

John en Martine - Bree

"Na heel lang zoeken naar een kwalitatief salon vonden we hier de kwaliteit die we zochten, een jaar later zouden we niets anders meer willen!"

Stein, Elke, Maxime en Amber - Ieper

Stein, Elke, Maxime en Amber - Ieper

"Met jonge kinderen zochten we meubelen die gemakkelijk zijn in onderhoud, door het juiste advies en nuttige tips heb ik vandaag 2u minder werk in het huishouden en dat maakt ons allemaal blij!"

INEXTIRIO

by OceanOne bvba

 • Facebook Clean
 • Twitter Clean
 • Pinterest Clean

We Accept

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

© 2019 by Just Say Yes bvba - www.jsy.be