Tafels - Stoelen - Kasten - Rekken - Salons - Relaxen - Salontafels

Onze houten meubelen worden uit old teak gerecycleerd dat afkomstig is uit Indonesië. Het hout wordt uit oude houten huizen geselecteerd, die plaats moesten maken voor nieuwe. Die oude houten huizen werden meer dan 100 jaar blootgesteld aan de buitenlucht, waardoor ze uiterst sterk zijn.

Ons assortiment is voorzien van een specifieke constructie bij onze lokale partners. De old teak tafel waaraan je misschien binnenkort eet, was dus ooit een onderdeel van een huisje in Indonesië. 

Wanneer je ons aanbod van dichtbij komt bekijken, ga je misschien het stukje geschiedenis doorheen kleine krasjes, spijkergaten of andere charmante oneffenheden ‘lezen’. Ieder meubelstuk heeft zijn eigen uniek verhaal. Ze bestaan ook volledig uit puur hout, waardoor je een oprecht meubelstuk in huis hebt.

Samen met onze partners hechten we bijzonder veel belang aan een ethisch en sociaal verantwoorde bedrijfsvoering. We investeren continue in ontwikkeling en onderzoek. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die we met INEXTIRIO bieden is er omdat we lokaal laten produceren. Bekijk ons uniek en volledig aanbod gerust eens van dichtbij tijdens één van onze roadshows!

De old teak collectie valt eindeloos te combineren met allerlei andere materialen in het interieur van je woonst. Bij INEXTIRIO hebben we ons assortiment daarom nog meer uitgebreid. We hebben leder en stoffen in allerlei varianten, allemaal uiterst kwaliteitsvol. Voor elk wat wils!

Na een drukke dag in je relaxzetel tot rust komen? Goed idee!

De fauteuils en relaxzetels van INEXTIRIO bieden je een optimaal comfort. Eens je er een hebt gehad, garanderen we je dat je nooit meer zonder wilt! Kunnen wij je helpen tot rust komen? Vraag advies aan onze experts!

Om ons volledig assortiment van fauteuils en relaxen te bekijken is het aan te raden om in te schrijven voor één van onze roadshows.

Ook de afwerking en het onderhouden van uw stof of leer is erg belangrijk.  Onze experten kiezen niet alleen voor de beste kwaliteit leer, we zorgen ook dat het productieproces optimaal verloopt.  Zo werken we niet met gelakt of gespoten leer, het leer wat voor de meubelen van INEXTIRIO wordt gebruikt is doorheen elke vezel gekleurd in een verfbad, wat niet alleen de lange levensduur gaat bepalen maar ook de soepelheid en stevigheid gaat versterken.  Voor de stoffen kiezen we uit stoffen die beschermd zijn tegen vocht, geuren en vlekken.  De stoffen krijgen rond ieder vezeltje, vóór het weven, een nanocoating die ervoor zorgt dat uw stoffen beschermd zijn.

dus geen schrik meer om eens iets te morsen.

Wil je graag nog meer productinformatie en advies maar leer je ook graag tips & tricks, schrijf je dan snel in voor één van onze roadshows in jou buurt en geniet van tal van voordelen

INEXTIRIO, dé VIP meubel roadshow met een collectie van streng geselecteerde kwalitatieve binnen en buiten meubelen, slaapcomfort en decoratie aan zeer scherpe prijzen.

 • Professioneel advies
 • GRATIS levering én plaatsing
 • Scherpe prijs- kwaliteitsverhouding
 • 100% tevredenheid
 • Ontvangst met een hapje en een drankje
 • Geen lange files
 • Geen dure parkeerplaatsen
 • Geen compromis op kwaliteit
 • Na registratie ontvangt u een GRATIS GOODBIEBAG* bij het verlaten van de roadshow.

Enkele getuigenissen:

Johan & Jill uit Vilvoorde

Johan & Jill uit Vilvoorde

"De informatie en het advies heeft ons niet alleen geholpen maar heeft ook onze manier van slapen veranderd, we zijn echt dankbaar!"

John en Martine - Bree

John en Martine - Bree

"Na heel lang zoeken naar een kwalitatief salon vonden we hier de kwaliteit die we zochten, een jaar later zouden we niets anders meer willen!"

Stein, Elke, Maxime en Amber - Ieper

Stein, Elke, Maxime en Amber - Ieper

"Met jonge kinderen zochten we meubelen die gemakkelijk zijn in onderhoud, door het juiste advies en nuttige tips heb ik vandaag 2u minder werk in het huishouden en dat maakt ons allemaal blij!"

INEXTIRIO

by OceanOne bvba

 • Facebook Clean
 • Twitter Clean
 • Pinterest Clean

We Accept

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

© 2019 by Just Say Yes bvba - www.jsy.be

Stein, Elke, Maxime en Amber - Ieper

"Met jonge kinderen zochten we meubelen die gemakkelijk zijn in onderhoud, door het juiste advies en nuttige tips heb ik vandaag 2u minder werk in het huishouden en dat maakt ons allemaal blij!"