Zilverwerk - Glaswerk - Tafellinnen - Kussens - Plaids - Tapijten - Schilderijen

Met trots mogen wij onszelf een specialist voor de gedekte tafel noemen! Met enorm veel kennis en ervaring bieden wij met INEXTIRIO aan wat actueel op de markt te verkrijgen is en laten we je kiezen uit het allerbeste.

Ons assortiment voor de gedekte tafel wordt specifiek samengesteld voor en door mensen met persoonlijkheid, verbeelding en stijl. Wil jij ook je interieur aankleden in klassieke elegantie, met een vleugje eigenzinnigheid in een luxueuze en/of hedendaagse lifestyle?

De decoratieve sfeermakers van INEXTIRIO zorgen steeds voor de perfecte afwerking van eender welke tafel! Je zal merken dat ook de aankleding van onze exclusieve verkoopruimte steeds wordt aangepast naar een uiterst inspirerende omgeving. Ons assortiment wordt specifiek samengesteld voor mensen met persoonlijkheid en verbeelding die hun tafel wensen te dekken of hun interieur wensen aan te kleden in klassieke elegantie met een vleugje eigenzinnigheid, steeds in een sfeer van discrete luxe of een hedendaagse lifestyle.

Het zilverwerk heeft een eigen identiteit, steeds perfect in de hand maar altijd met een hoekje af.  De kwaliteit is top, zodat u het dagelijks kan gebruiken en niet elke week moet poetsen.

Het glaswerk is van geblazen kristal, in één stuk geblazen waardoor de kelk niet te snel zal afbreken van de voet, iets wat vaak voorkomt tijdens het afwassen.  Door de focus op de manier van produceren gaat uw glaswerk langer mee.

Het porselein is van HORECA kwaliteit waardoor het niet alleen mooi oogt, het is ook véél steviger, het mag in de vaatwas, in de oven, in de microgolf en er zullen geen zwarte lijntjes in komen door de scherpe messen.  Kortom TOP kwaliteit.

Wil je graag nog meer productinformatie en advies maar leer je ook graag tips & tricks, schrijf je dan snel in voor één van onze roadshows in jou buurt en geniet van tal van voordelen

INEXTIRIO, dé VIP meubel roadshow met een collectie van streng geselecteerde kwalitatieve binnen en buiten meubelen, slaapcomfort en decoratie aan zeer scherpe prijzen.

 • Professioneel advies
 • GRATIS levering én plaatsing
 • Scherpe prijs- kwaliteitsverhouding
 • 100% tevredenheid
 • Ontvangst met een hapje en een drankje
 • Geen lange files
 • Geen dure parkeerplaatsen
 • Geen compromis op kwaliteit
 • Na registratie ontvangt u een GRATIS GOODBIEBAG* bij het verlaten van de roadshow.

Enkele getuigenissen:

Johan & Jill uit Vilvoorde

Johan & Jill uit Vilvoorde

"De informatie en het advies heeft ons niet alleen geholpen maar heeft ook onze manier van slapen veranderd, we zijn echt dankbaar!"

John en Martine - Bree

John en Martine - Bree

"Na heel lang zoeken naar een kwalitatief salon vonden we hier de kwaliteit die we zochten, een jaar later zouden we niets anders meer willen!"

Stein, Elke, Maxime en Amber - Ieper

Stein, Elke, Maxime en Amber - Ieper

"Met jonge kinderen zochten we meubelen die gemakkelijk zijn in onderhoud, door het juiste advies en nuttige tips heb ik vandaag 2u minder werk in het huishouden en dat maakt ons allemaal blij!"

INEXTIRIO

by OceanOne bvba

 • Facebook Clean
 • Twitter Clean
 • Pinterest Clean

We Accept

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

© 2019 by Just Say Yes bvba - www.jsy.be