Over inextirio

Wij van INEXTIRIO zijn een groep van 7 ervaren experten met samen

meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in de meubelsector. 

Ondernemers in hart en nieren!  En een ondernemer moet zichzelf in

vraag durven stellen: "Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten

nog méér plezier kunnen halen uit het shoppen?"

Uit marktonderzoek blijkt dat "tijd" een groot struikelblok is geworden,

we werken, kinderen die naar school moeten gebracht worden,

activiteiten, vrienden enz... de beschikbare vrije tijd die we hebben is

beperkt geworden, dus willen we die vrije tijd optimaal benutten.  Uit

dit zelfde onderzoek bleek ook dat heel veel mensen nog houden van

shoppen, maar niet van alles wat daar rond komt kijken.  Lange files,

uren in de wagen zitten, parkeerplaats zoeken en dan nog eens de

parkeerplaats duur betalen, wie doet het wel graag?  

 

Een nieuwe winkel in de stad beginnen was voor ons geen oplossing,

Een webshop met onze selectie van producten, daar willen we nu niet op focussen want een matras moet je kunnen ervaren, een zetel wil je zien, een stoel daar wil je op kunnen zitten, het leer of de stof wil je voelen en ruiken en dat kan nog niet via het world wide web. Dus gingen we op zoek naar een oplossing, en zo is INEXTIRIO ontstaan.

We zijn opzoek gegaan naar mooie, leuke, trendy locaties in Vlaanderen, plaatsen waar het ook leuk is om te vertoeven.  Waar we de mensen op een losse en ongedwongen manier kunnen ontvangen, gemakkelijk bereikbaar in uw eigen buurt en veel gratis parkeermogelijkheden. En daarom wordt het een roadshow per gemeente, dorp of stad waar we naar u toekomen.

Veel meer nog willen we niet alleen onze collectie mooi voorstellen, laten zien, voelen en ruiken, we willen de mensen die ons komen bezoeken ook een meerwaarde aanbieden. De meerwaarde van advies: hoe worden kwalitatieve meubelen eigenlijk gemaakt, waarop moet je letten wanneer je een aankoop doet, hoe kan je de kwaliteit gaan testen, hoe moet je ze gaan onderhouden. Er is zelfs een Osteopaat aanwezig die u advies zal geven wat de beste zithouding is op een stoel of een zetel en slaapadvies zal geven voor uw beste nachtrust. Dit alles geheel vrijblijvend en GRATIS.

 

Maar er is nog meer!  Wanneer u in onze collectie iets ziet wat u graag zou hebben, kan u deze artikelen krijgen aan wel heel scherpe prijzen!  Omdat wij rechtstreeks aankopen bij de fabrikanten en omdat we geen dure showroom hoeven te bouwen rekenen we die kosten ook niet door.  Een WIN WIN voor iedereen.  Wij groeperen alle bestellingen waardoor we in grote aantallen kunnen aankopen en leveren daarna rechtstreeks van bij de fabrikant, bij u aan huis.  We gaan leveren, monteren, plaatsen en zelfs de verpakkingen terug meenemen.  Kom dus gerust eens langs voor een hapje en een drankje, GRATIS professioneel advies en een geheel vrijblijvende kennismaking met onze geselecteerde kwalitatieve collectie.

FAQ

 
 
Waar kan ik INEXTIRIO producten kopen?

 

INEXTIRIO verkoopt streng geselecteerde meubelen voor slaapcomfort, binnen- en buitenmeubelen en decoratie.  Wij bieden deze aan via roadshows die telkens 1 volledig weekend per gemeente worden georganiseerd.  U kan <<klik hier>> onze kalender raadplegen waar we de komende maanden onze roadshows organiseren.  Kom zeker eens langs op een van onze evenementen en geniet van advies, kwaliteit en sterke prijzen. 

 

 

Hoe kan ik INEXTIRIO contacteren?

 

Hoe kan ik INEXTIRIO contacteren?

U kan ons het best bereiken via ons contactformulier op de website.  Op die manier kunnen we u met de juiste persoon voor uw vraag in contact brengen.  <<klik hier>> voor ons contactformulier.

 

 

Hoe werken de garantievoorwaarden?

 

Onze garantievoorwaarden zijn beschikbaar op onze website <<klik hier>> ​

Wat zijn jullie levertermijnen?

Wij werken met verschillende leveranciers samen voor onze producten.  Dat wil zeggen dat we ook op zoek gaan naar nieuwe trends, nieuwe kleuren, nieuwe houtsoorten of andere materialen in het buitenland.  Daarom kan de levertermijn sterk variëren van product tot product.

Wanneer u een aankoop plaatst bij INEXTIRIO zal u steeds op voorhand goed geïnformeerd worden over de levertermijn van uw product.  U kan ook steeds contact opnemen met onze dienst “leveringen” via ons contactformulier over uw specifieke levering.  Vergeet niet om uw naam en uw bestelnummer steeds te vermelden.

 

Leveren jullie zelf aan huis?

 

Al onze producten worden door onze eigen vakmensen met de juiste opleiding en ervaring geleverd en geplaatst.  Op die manier worden alle producten op de juiste manier bij u thuis geïnstalleerd en geniet u van onze uitmuntende goede service!

 

 

Welke zijn de aankoopvoorwaarden?

 

Onze aankoopvoorwaarden zijn beschikbaar op onze website <<klik hier>>

INEXTIRIO

by OceanOne bvba

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Pinterest Clean

We Accept

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

© 2019 by Just Say Yes bvba - www.jsy.be